مرکز جامع ثبت و انتشار مشخصات و سوابق اجرایی شرکتهای صنعتی
 

 

آیا شرکت خود را به دایرکتوری صنایع ایران اضافه کرده اید تا مخاطبین آسانتر و سریعتر شما را بیابند؟

آیا در جستجوی لیست بانک اطلاعات شرکتها و صنایع هستید؟

آیا می خواهید خدمات و محصولات خود را با استفاده از سرویس ایمیل مارکتینگ صنعتی به هزاران متخصص و صنعتگر اطلاع رسانی کنید؟

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا بر روی گزینه های زیر کلیک نمایید

شرکت خود را به دایرکتوری صنایع ایران اضافه کنید

لیست بانک اطلاعات ایران صنعت را دریافت کنیدخدمات و محصولات خود را به صنعتگران اطلاع رسانی کنید

                                       


















iran-sanaat.mihanblog.com
iran-sanaati.mihanblog.com
iran-sanaye.mihanblog.com

 

 
iranesanati.mihanblog.com
irane-sanati.mihanblog.com
iranesanaati.mihanblog.com
irane-sanaati.mihanblog.com
iranisanat.mihanblog.com
 
iranisanaat.mihanblog.com
iran-sanaaye.mihanblog.com
www.iransanat.org
http://www.iransanat.org/maneger/Content/Documents/InfoBank.asp
http://www.iransanat.org/maneger/Content/Documents/Emailing.asp




http://emailing.mihanblog.com




 

 

 



250میلیارد ریالی بازیکن سابق فوتبال را به اجرا می گذاریم آغاز یکسان‌سازی نرخ ارز از ماه آینده حباب کاذب قیمت بر روی زعفران نشست نرخ جدید انواع میوه و صیفی‌جات/ کاهش قیمت هندوانه و سبزی تلاطم در بازار شکر/افزایش قیمت به دلیل عرضه محدود شکر دولتی بازار صادرات لبنیات همچنان کساد است کسری تولید شکر در داخل حدود ۱ میلیون تن است ستاد پایش قاچاق محصولات کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل می شود درخشش ماگنولیا و کسب واحد نمونه صنعتی در سال 1395 واردات 315 هزار تن شکر‌ التهاب بازار را کم کرد تولید صیفی‌جات خیانت به کشور است توسعه همکاری‌ کشاورزی ایران و بلغارستان بررسی شد آیا ایران می‌تواند تخفیف قیمت از هند برای واردات چای بگیرد؟ قطع هزاران درخت لیموترش درس نشد! پربازدیدترین صفحات استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی لینــک های کاربــــردی پیشخوان، روزنامه های صبح امروز - بازار ارز و سکه - خبرگزاری صنعت غذای - خبرگزاری رستوران ها و فست فودها - نمایشگاه های صنایع غذایی ایران و جهان - سایت صنایع کاغذ و کارتن ایران - شهر خبر صنایع غذایی ایران - خبرخوان صنایع غذایی ایران - موتور خبری دسته بندی اختصاصی اخبار صفحه ی آرد، غلات و مواد نشاسته ای صفحه ی خبری آزمایشگا ها و گواهینامه ها صفحه ی خبری برنج و ماکارونی صفحه ی خبری چاشنی ها و ادویه جات صفحه ی خبری بازرگانی (صادرات و واردات) صفحه ی خبری خشکبار و حبوبات پیشخوان روزنامه های صبح انواع تبلیغات همه ی اخبار رسانه ها نیازمندی های غذایی نمایشگاه های داخلی و خارجی غذایی تغذیه و سلامتی اقتصاد و بازار صفحه ی خبری شیرینی و شکلات صفحه ی خبری غذای کودک و تنقلات صفحه ی خبری فراورده های لبنی صفحه ی خبری آشامیدنی ها، کنسانتره و اسانس صفحه ی خبری کشاورزی ، باغداری و گیاهان خوراکی صفحه ی خبری فراورده های گوشتی، کنسرو، غذای آماده و نیمه آماده صفحه ی خبری ماشین آلات و صنعت چاپ و بسته بندی صفحه ی خبری صنعت روغن های خوراکی صفحه ی خبری پخش و توزیع مواد غذایی صفحه ی خبری سرویس عمومی قیمت های غذایی، بازار ارز و طلا تاریخچه ماکارونی در جهان و ایران ۱۰:۱۲ (دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۳) اخبار مرتبط وقتی صحبت از ماکارونی می شود، فورا ذهن شنونده به ایتالیا معطوف می شود چون مردم دنیا منشاء ماکارونی و پاستا را کشور ایتالیا می دانند. صرف نظر از این که این داستان چقدر مستند است، اما داستان جذابی است که اگر آن را قبول کنیم، منشاء ابداع خوراکی به اسم ماکارونی به کشور چین باز می گردد. تاریخچه ماکارونی در جهان و ایران ماکارونی از کجا آمد؟ وقتی صحبت از ماکارونی می شود، فورا ذهن شنونده به ایتالیا معطوف می شود چون مردم دنیا منشاء ماکارونی و پاستا را کشور ایتالیا می دانند. صرف نظر از این که این داستان چقدر مستند است، اما داستان جذابی است که اگر آن را قبول کنیم، منشاء ابداع خوراکی به اسم ماکارونی به کشور چین باز می گردد. در برخی از منابع تاریخی از جمله کتابچه ای که از سوی موسسه ملی ماکارونی آمریکا منتشر شده، روایت شده است که ابداع ماکارونی برای اولین بار توسط یک دوشیزه چینی صورت گرفته است. داستان از این قرار است که گویا روزی این دوشیزه چینی مشغول تهیه خمیر نان بوده و درحین کار با یک ملوان ایتالیایی مشغول گفت و گو می شود و تمرکز خود را برروی کارش از دست می دهد. در این حین، خمیر از ظرف به روی میز ریخته و به صورت رشته‌رشته از میز آویزان می شود و با تابش آفتاب بر روی رشته‌ها به سرعت خشک می شوند و تقریبا به شکلی در می آیند که امروزه رشته های آش و ماکارونی و امثال آن وجود دارند. جالب این است که این ملوان ایتالیایی اسپاگتی نام داشته و اسم ایتالیایی اسپاگتی از نام وی اخذ شده است. این دو نفر تصمیم می گیرند که اطلاعات و نحوه به وجود آمدن رشته‌ها را نزد خود مخفی نگه دارند. آن‌ها داخل کشتی، رشته‌ها را در آبگوشت جوشان می پزند و و با مصرف رشته‌های پخته شده، می یابند که به چه خوراکی خوشمزه و جالبی دست پیدا کرده اند. بدین ترتیب بعد از این که تولید ماکارونی، برحسب تصادف کشف شد، آقای اسپاگتی پس از بازگشت به ایتالیا به فکر خوشمزه کردن و مغذی کردن این رشته‌ها افتاد و موجب شد ایتالیا به عنوان بزرگ‌ترین مصرف‌کننده این نوع غذای گندمی مطبوع تلقی شده و بعدها به عنوان منشاء این خوراکی شهرتی جهانی پیدا کند. ماکارونی در ایران به موازات اشتهار و توسعه ماکارونی و مشتقات آن که سال به سال به خوراک ساده اصلی اضافه می شد، در ایران هم تولید و مصرف ماکارونی در دستور کار قرار گرفت و با توسعه روزافزون این خوراکی صنعت تولید و دانش پخت آن در ایران گسترش یافت تا جایی که هم اکنون ایران در تولید و حتی صادرات این محصول یکی از کشورهای توسعه یافته به شمار می رود و برندهای شناخته شده بین المللی این محصول را تولید و علاوه بر تامین نیازهای داخلی به سایر کشورهای دنیا هم صادر می کنند. از میان برندهای مختلف تولید کننده م